Over mij

Over mij

claudiaIk ben Claudia van Elsen, pedagoog en coach,  moeder van drie jongvolwassenen, begeleider in het voortgezet onderwijs, vaste begeleider van puber met autisme en verstandelijke beperking. Het werken met pubers, jongeren en jongvolwassenen vind ik erg fijn. Met hun creativiteit, handigheid, flexibiliteit en humor zijn ze een inspiratiebron voor elkaar en hun omgeving en zeker ook voor mij.

Mijn visie

Coachen is het begeleiden van de coachee in het aanpakken van een door de coachee zelf gesteld doel of vraag. Als coach probeer ik de coachee te leren zichzelf te sturen en te reflecteren op zijn/haar eigen handelen en inzicht  te geven in zijn/haar gedrag. In een coachingtraject gaat het om wat de coachee belangrijk vindt. Ik als coach richt mij op de coachee en zorg er vooral voor dat de coachee voor zichzelf zorgt.

Ervaringen

 

Wat zijn wij goed geholpen door Claudia! Heel knap hoe zij in een heel korte tijd een klik had met mijn 17 jarige zoon. Al na een aantal ontmoetingen kon hij beter omgaan met zijn lastige omstandigheden en voelde hij zich veel beter. Ook heel waardevol waren de paar gesprekjes die ze met mij had, waarin zij mij een andere kijk op mijn eigen rol en gevoelens gaf. Mijn zoon en ik zijn nu een aantal maanden verder en maken nog steeds dankbaar gebruik van de inzichten die we op deden tijdens onze warme gesprekken met Claudia.

Ingrid Lamberon


 

Ik ervaar Claudia als een heel betrokken coach met gevoel voor humor die mij, door haar doortastendheid, vakkennis, geduld en voldoende handvaten, in staat stelde er achter te komen wie ik eigenlijk ben en wat mijn grenzen zijn. Vooral door de oefeningen kan ik ook in praktijk brengen wat ik heb geleerd en zo mijn denk- en handelswijzen veranderen. Ik heb geleerd nog meer te kunnen vertrouwen op mijn eigen kracht, gevoel en intuïtie.  Door je liefdevolle ontvangst voelde ik totaal geen drempel. Bedankt lieve Claudia voor je zorg en aandacht, ik kom altijd met plezier naar je toe en vol vertrouwen ga ik weer bij je weg.

Saskia

Over coach-lab

coach-lab biedt persoonlijke begeleiding voor kinderen en hun ouders op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Mijn expertise ligt op het gebied van school, puberteit, echtscheiding of een nieuw gezin. Ook begeleid ik kinderen met een ontwikkelingsbeperking. Altijd staan jouw wensen en die van je kind centraal.
Facebook
Facebook
LinkedIn
RSS

Contactgegevens

coach-lab
Gezondheidscentrum Poortzorg
Gebouw de Griendpoort
De Vriesstraat 20
3261 PC Oud-Beijerland
06 - 13 69 85 51
info@coach-lab.nl
www.coach-lab.nl